Ads 468x60px

сряда, 14 април 2010 г.

Партито на Gerardo Boscarino и Facundo Mohrr в Слънчев бряг






Gerardo Boscarino и Facundo Mohrr, двама от най-добрите диджей и продуценти, които Аржентина е имала щастието да притежава, най-накрая посетиха родината ни, за да подарят на българските клъбъри едно незабравимо парти. Събитието се състоя на 31 май 2008г. в Dance Club Mania, намиращ се в Слънчев(ия) бряг.

Тежки електронни ритми, дълбок прогресив и много ъндърграунд звучене оправдаха доверието на присъстващите, дошли от всички краища на България, за да чуят двамата аржентинци. Светлинните и лазерни ефекти, чистия звук и парти атмосфера на клуба бяха само част от предпоставките за една страхотна вечер.

Едно от най-добрите имена на родната сцена - Dj Vesselin, подгряваше нетърпеливите гости. Пръв зад пулта застана Gerardo, който поддържаше парти настроението на присъстващите със уникалното си deep dark progressive звучене. Едно от парчетата, които ни поднесе диджеят, нямаше как да остане незабелязано. То се казва “Mad World” и е ремиксирано от аржентинския му колега Frangellico, а оригиналът е от 80-те в изпълнение на Gary Jules. Тъй като е само на две седмици, трудно ще си го изтеглите, затова засега може да го чуете единствено в страницата на Frangellico.

След няколко часа ритмични звуци от далечната Аржентина, Facundo Mohrr смени зад пулта Gerardo, като наблегна на повече минимъл-прогресив звучене. След самостоятелните сетове, аржентинските диджеи пускаха back 2 back и така партито продължи докато слънцето не изгря. Двамата споделиха, че са прекарали страхотно и ни обещаха да ни посетят отново при първа възможност. Затова, ако не сте имали възможност да присъствате този път, не се притеснявайте ще ни посетят отново, надяваме се да е по-скоро.

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

TRANSLATE

CONTACT ME:

milenasavcheva@gmail.com